Kioskdriver?

Location tilbyr et bredt sortiment av merkevarer som publikum har et forhold til, og som de gjerne forbinder med film og kino. I tillegg ønsker vi å by på nye ideer og konsepter basert på nasjonal og internasjonal erfaring. Vi kan f.eks. tilby:

I Location tar vi kinogjengerne på alvor. Vi jobber hver dag for å skape stemning før filmen, for det er det Location handler om.

Et besøk i kinokiosken skal ikke bare være et sted hvor du får kjøpt dine kinofavoritter, men skal også sette deg i god kinostemning. Hvert år spør vi våre kunder hva de synes om Location og tilbakemeldingene er ganske entydig: et besøk i kinokiosken er en del av kinoopplevelsen, det blir ikke noe film uten duften av popcorn!

Location tilbyr et bredt sortiment av merkevarer som publikum har et forhold til, og som de gjerne forbinder med film og kino. I tillegg ønsker vi å by på nye ideer og konsepter basert på nasjonal og internasjonal erfaring.

Locationkonseptet finnes over hele landet, og kjeden eies av Bergen Kino AS og Trondheim Kino AS. Hovedkontoret ligger i Trondheim, og vi har i dag avtale med ca. 90 store og små kinoer rundt om i landet.

Lurer du på noe om oss eller vårt Locationkonsept så ikke nøl med å ta kontakt.